blog of podcast

Fanconnection.nl

Fanconnection gelooft in de kracht van het achterliggende netwerk en de SUPERcontent die een mediateam, vanuit de vereniging, met een goede training kan maken.

Meer beleving en gevoel in de club door de eigen leden van de club. Neem contact op HOE dat te doen! Het kan en het werkt al bij pilot verenigingen…

600% meer krijgen voor je sponsor-inbreng dan nu het geval is. Meer content, een groter bereik, meer interactie en beleving over uw merk in combinatie met de leden van de vereniging.

ipv teamfoto een dromen-team foto!!

Ook getraind worden door een professional over de nieuwe social media, voor een fractie van de normale kosten, omdat je het samen met de andere sponsoren afneemt…

Lid zijn van een 

sponsorcollectief voor een goed netwerk…

Allemaal voordelen om eens te vragen aan Fanconnection.nl

ponsor-inbreng dan nu het geval is. Meer content, een groter bereik, meer interactie en beleving over uw merkin combinatie met de leden van de vereniging.

Ook getraind worden door een professional over de nieuwe social media, voor een fractie van de normale kosten, omdat je het samen met de andere sponsoren afneemt…

Lid zijn van een sponsorcollectiefvoor een goed netwerk…

Allemaal voordelen om eens te vragen aan Fanconnection.nl

film door mediateam vereniging gemaakt

Zakelijkvloggen.nl

Zakelijk vloggen is jezelf en je bedrijf presenteren met een persoonlijke video waarin je zaken of je bedrijfsactiviteiten uitlegt aan je bestaande en je potentiële klanten en gaat erg belangrijk worden in je online strategie in het hier en nu en in de toekomst.

Om tussen alle aanbieders nog op te vallen, moet je opvallen! het liefst met deelbare en interessante content. Alleen tekst is niet meer genoeg en een persoonlijke boodschap is booming! Maar dan moet je zakelijk vloggen wel goed gaan doen.

Zakelijk Vloggen is the BIG THING!

Maar dan moeten er wel goede vlogs gemaakt worden en daar biedt Zakelijkvloggen.nl de oplossing voor.

in-company kan natuurlijk altijd nog!

  • Wij trainen de medewerkers waar het om gaat op het gebied van
  • personal branding
  • storyboard maken
  • script schrijven
  • social media
  • cameratraining / filmen dus…
  • wij maken de hele vlogomgeving op Youtube en leggen uit hoe dit te integreren in de eigen website
  • op het einde van de tweede  dag een eerste vlog af? JA!
  • drie keer per jaar een inspiratiesessie of onderwerp-sessie
  • wij adviseren over apparatuur
  • de CONTENT!
  • ook maken we een werkbare omgeving (de HUB), om de content te verspreiden
  • wij maken de contentkalenders
  • wij kunnen de edit verzorgen of dat aan jullie uitleggen
  • wij creëren de WHY in het bedrijf. Je gaat dan social denken en doen en niet social acteren!

Trainingen

Kijk ook naar de vlog en content trainingen op

zakelijkvloggen.nl

Pitches maken voor bedrijven:

Een Pitch gebruik je de hele dag door, met steeds een verschillend doel voor ogen. Leer in verschillende sessies de perfecte Pitch te maken van 1,5 minuut. Eerst schrijven en je Why ontdekken, dan filmen/bekijken en vervolgens delen!

Vraag meer informatie aan via formulier of bel 06-81740572

telefoontje

Personal Branding:

Personal-Branding2

Een training voor werknemers (accountmanagers, sales, inkoop, relatiebeheer, binnendienst en buitendienst) maar zeker ook voor kleine ondernemers en zzp’ers. Ook werkzoekenden kunnen inhaken of mensen die in een baan tot baan traject zitten.

In de training behandelen we het waarom van het ontwikkelen van je eigen profilering in alle facetten. meer weten? bel me gerust…

telefoontje
1385134109_hub

HUB-Building voor social media

Idee71 maakt een op maat HUB . Maar wat is dat: Een hub zorgt voor tijd, overzicht, interactie met de klant, structuur enz enz…..

business info4
telefoontje

Trainingen social media

pakketten:

social media voor dummiesbeginnersniveau: een 4 uur durende op maat gemaakte bijspijkersessie over de facetten van social media voor uw bedrijf .

1385134466_51-linkedin

Speciale LINKEDIN training:

aangezien ik veel in B2B markten zit, heb ik een van beginnend tot professionals te maken maatwerktraining over Linkedin ontwikkeld.

Een training waarbij daarna de cursisten niet kunnen wachten om aan de slag te gaan.

telefoontje

Social Media algemeen Maatwerk

Van beginnend tot gevorderd, complete 1 of tweedaagse training waarbij er HUB building gecombineerd met alle kanalen en advertising aan bod komt.

infographic idee71-1
_MG_4794

telefoontje

Inspiratiesessie over social media voor zakelijk theater.

Een met een lach en af en toe schokkende 😉 voorstelling waar alle facetten van social media en marketing aan bod komen in een wervelende presentatie. Waar gaat het naar toe en waar staan we nu.

Schermafbeelding 2013-11-22 om 10.14.23

telefoontje

Salestrainingen

Training op het gebied van lead-generatie, gecombineerd met social media.

3d-bar-graph-icon

Moet je team sterker worden en zien ze de voordelen van nieuwe media niet?

boek dan deze training met resultaat:

Meer weten? neem contact op!

telefoontje
598d5fca281a11e29be312313819252b_7

Prezi training en presentatie

Voor een aantal bedrijven maak ik hun presentatie via Prezi.

Pakketten:

Met een groep training krijgen of een Prezi maken 1 on 1, om een verpletterende indruk te maken op je publiek.

Brainstorm_facilitation_cut

Brainstormsessies

voor 1 keer, of voor 3 of 4 keer in het jaar een aantal uren bij elkaar en dan targets, content, acties enz enz enz bedenken.

een vaak gecombineerde afname met de social media training

Meer weten? Neem contact op!

telefoontje
Schermafbeelding 2013-11-22 om 10.14.30

Monitoren

Als je dan een training hebt gehad, vervul ik vaak de rol van aanjager en controleur. 4 maanden lang check ik alles wat er zou moeten gebeuren in je team op het gebied van social media en stuur ik bij.

Bijna standaard afgenomen pakket bij training HUB building en training social media voor gevordenen.

Schermafbeelding 2013-11-22 om 10.14.11

Video Marketing

Naast kennis, heb ik het altijd belangrijk gevonden om een vak te kunnen en met het maken en editen van video’s heb ik die gevonden.

veelal zijn het content video’s die ik maak, maar bedrijfsvideo’s, interviews, beursvideo’s en social media video’s maak ik net zoveel.

 
De laatste trend hierin zijn uitlegvideo’s, hieronder een afspeellijst van idee71:

Mooi compliment over mijn training uitblinkers

Vandaag krijg ik een blad opgestuurd met daarin een interview met een oud-cursist van mij. Nu is social media snel en reageren mensen vaak uit hun eerste emotie op berichten van anderen en plaatsen ze vaak ook uit hun eerste emotie ( zelf ben ik er zeker 1 van 😉 )

Maar als je het leest op papier, gedrukt in een magazine, doet het stiekem toch meer met je. In ieder geval met mij…FullSizeRender 45

De training/workshop Uitblinkers is een favoriete workshop bij opdrachtgevers van mij, maar ook een favoriete training om te geven voor mij, Je hebt een groep voor je die,  als ze goed geïnformeerd zijn over de workshop, kritisch naar hun zelf durven te kijken en accepteren dat anderen daar altijd goedbedoelde maar ook kritische opmerkingen over plaatsen. De kracht zit hem erin dat je dat aan kan! Op het moment dat je dat kan, kan je ook groeien naar iets anders en kun je meer bereiken dan een ander.

FullSizeRender 46Als je dan leest dat de trainer kritisch op een respectvolle manier is en ondertussen in staat is je positief te stimuleren, is dat een groot compliment!

Vanaf september gaat de nieuwe serie lopen van uitblinkers en ik zal ook een “open versie” gaan houden (meer nieuws daarover later)

Nogmaals Monique, bedankt voor de mooie woorden!!

IMG_1553

Toch altijd leuk een compliment over een training..

Gisteren weer een deel van de serie Master-trainingen  UITBLINKERS gedaan , nu in Apeldoorn.

De training UITBLINKERS is gebaseerd op het boek Uitblinkers van Malcolm Gladwell en probeert de deelnemers een ander inzicht en kijk te geven op succes of verandering en talent. Hun eigen Personal Brand ontdekken.Schermafbeelding 2015-04-21 om 11.56.10

De training helpt de deelnemers om te kijken naar hun eigen kracht en talent en de manier waarop ze die gestructureerd in kunnen zetten om verandering te bewerkstelligen. Het geeft ze tools mee om doelen te stellen en die haalbaar te maken. Geschikt voor groepen tot 15 mensen, die zelfstandig willen worden of naar ander werk uitkijken, of zich gewoon willen ontplooien.

Het boek is echt geweldig en een aanrader, maar dat zijn ook de andere boeken van hem. Vorige week was de echte pilot en las ik nog delen voor uit het boek en dat was een bummer… Nu ik het verhalend vertelde was de training leuker, spannender en vlotter. Thanks deelnemers van vorige week voor de goede feedback! en zie de reactie van een deelnemer van gisteren

Schermafbeelding 2015-04-21 om 11.49.15

Wat doet je nou eigenlijk…… hier mijn idee71 moodbord/showreel

Hij is af, mijn wat doe ik nou eigenlijk film. Zelf ben ik er wel blij mee, omdat het een beeld geeft wat ik doe, maar dan wel op de snelle en drukke manier waaraan mensen mij herkennen. Film maken, infographics maken, trainingen over social media, linkedin, hub bouwen, presentaties geven in het theater of op een inspiratiesessie bij bedrijven, Personal Branding, drone opnames, netwerken, uitblinken, sales, denktank voor bedrijven, professioneel brainstormer, prezi maker en uitlegger/trainer, enz enz enz.

Het is een template! Dus wie ook 100 foto’s heeft van zijn bedrijf en er ook een flitsend geheel van wil maken??? HET KAN !! Ik ben te bereiken op 06-81740572

Mooi project voor Achmea gemaakt, zelf even bekeken in belevingsruimte in Apeldoorn.

Interne uitlegfilms…. I LOVE THEM!

Maar het is zo lastig om ze te laten zien aan een groter publiek, ze zijn namelijk voor intern gebruik duh!  Vandaag even wezen kijken naar de belevingsruimte in Apeldoorn in het ontmoetingsgebouw. Mijn film draait daar, dus dat was al leuk, maar de ruimte die gecreëerd was, was ook erg leuk. Trots op het eindproduct en op naar de volgende film! FullSizeRender 21

FullSizeRender 20 FullSizeRender 18 FullSizeRender 23

De film is opgenomen in Apeldoorn, Tilburg en Leeuwarden. hieronder een timelapse van het Achmea-gebouw in Leeuwarden.

Werkze!

Paperless contact

Peter-Jan Bosgoed

06-81 74 05 72

pj.bosgoed@gmail.com

 

Schermafbeelding 2015-01-07 om 18.36.31

Het contactseizoen is weer begonnen in het nieuwe jaar en elk jaar weer zeg ik Paperless…Paperless!!,  maar dat is op die beurzen niet te doen… Ze kijken je dan meteen met glazige ogen aan dat dat niet kan, dat kennen ze niet/dan bellen ze niet!

Nou ben ik ook niet het Paperless typetje pur sang, een kladblock of een wit stukje papier doet het nog steeds goed bij mij, maar mijn visitekaartje is tot nu toe na al die jaren nog steeds niet gedrukt. “Digitaal is mijn wereld”….zeg ik elke keer weer en soms levert het ook leuke gesprekken op, maar nooit aankopen en deals. Ze motten een kaartje!

Volgende week mot ik dan maar aan het kaartje, nu nog 97 designs uit mijn hoofd in Adobe Illustrator tot 1 voor en 1 achterkant maken. Nog een hele klus!

13 jan ben ik met mijn visitekaartje te bewonderen in Zwolle bij vd Valk en 21 jan bij Robur in Apeldoorn.

Wie het hierboven getoonde digitale kaartje met handige doorlinks naar mijn Twitter/Facebook/blog/website/Pinterest/Linkedin/Google+/telefoonnummer en email wil hebben en die automatisch wil opslaan in hun contacten als een v-card, zodat je me meteen kunt bellen voor gezelligheid of een klus. die laat maar een berichtje achter met email op 1 van de bovengenoemde digitale kanalen

Werkze!